Најболниот начин на тетовирање

Ако мислите дека тетоважите со игли се болни ондак не ви препорачување да си ставите тетоважа со воден притисок. Момциве решија да го направат баш тоа, да си стават тетоважа со вода под притисок. Едвај издржаа по 5 секунди.

Ептен популар