На оваа девојка да не и се најдеш меѓу бутовите

Олга Лиашчук направи посебен обид да влезе во „Гинисова книга на рекорди“ на една италијанска телевизија. Таа проба да скрши што е можно повеќе лубеници со своите бутови. За жал не успеа да го сруши рекордот за само 3 секунди, но сепак Олга држи друг рекорд за најбро скршени 3 лубеници за 14 секунди.

Ептен популар