За Џеки нема неработен ден

Додека другите одмараат по дома, Џеки е веќе на нива и си ја врши својата должност. Освен што е најдобар другар на човекот, Џеки е и најдобар работник, па така утрово стана рано за да ја изора нивата. 

Ептен популар