Ново

Никола Груевски со нова хит песна „63 пратеници“

На социјалната мрежа фејсбук се појави нова песна во изведба на Никола Груевски. Песната се вика „63 пратеници“ и се очекува да биде голем хит.

Да се потсетиме и на првата песна на Никола Груевски „Вистинскиот ВМРО“, која исто беше голем хит на интернет.

Ептен популар