Еволуцијата на Џастин Бибер

Група стенд ап комичари прават заебанција на сметка на Џастин Бибер. Погледнете како они ја гледаат еволуцијата на Џастин Бибер, од почетоците, па се до тоа каков ќе биде за неколку години.