Ново

Пост скриптумот на Саше Политико ќе ве насмее до солзи

Саше сиромав, не го завртел другиот образ. Кутриот тој стално на истиот образ добивал шамар. Погледнете што напишал Саше во Пост Скриптумот во неговиот текст објавен на Мактел.

Целиот текст посветен на денешните настани можете да го прочитате на Мактел.

Шамарите на Саше Политико во вестите на Северна Кореја

Шамарите што ги доби Саше Политико од колегата Сарма и од вицепремиерот Пешевски се главна вест и во светските медиуми. Од прилогот во вестите на С. Кореја се гледа дека во позадина на овие настани е всушност премиерот Груевски и дека тој е главниот виновник за тепањето на Саше. Погледнете го прилогот што се емитуваше на вестите во Северна Кореја.

*Напомена: Видеото е заебанција и наменето е да ве насмее, не го сфаќајте озбилно како вестите на Сител.
 

Видеото со Пешевски и Саше политико со добро аудио

Компилација од двете видеа на тепачката меѓу Саше Политико и Владимир Пешевски, зачинета со звучни ефекти за подобро да ви ја доловат атмосферата :)

А еве како некои го доживуввааат тој шамар со дел од еден скеч на к-15:

*Видеата се превземени од мактел и новатв