Ново

Видеото со Пешевски и Саше политико со добро аудио

Компилација од двете видеа на тепачката меѓу Саше Политико и Владимир Пешевски, зачинета со звучни ефекти за подобро да ви ја доловат атмосферата :)

А еве како некои го доживуввааат тој шамар со дел од еден скеч на к-15:

*Видеата се превземени од мактел и новатв