Ново

НОВА ПРИСЛУШКУВАЧКА „БОМБА“!

На сајтот „јутјуб“ се појави видео од прислушкуван разговор кој досега не беше забележан. Имено, на него според „јутјуб“ се слуша гласот на Гордана Јанкуловска и некој од уредниците на порталот „Коза ностра“. Ќе се запрепастите што точно договараат они.

 
*Извор: Јутјуб

НЕ Е УБО ВАКА

Не ич не е убо вака да им се прави на луѓе, без разлика што е скриена камера. Може да се деси некој да се возбуди повеќе од што треба, па после Цацко ќе биде крив. :)