Следно

Стриптиз за роденден на таткото

Познатиот јутјубер, Дејвид Добрик, решава да го изненади таткото на својот најдобар другар со стриптизети за роденден. Погледнете го моментот кога жена му ќе сфати дека се стриптизети, а не другарки на синот.

Коментари