Следно

Наде Талевска Спасовска со „Оваа љубов“ на Макфест 2020

Познатата македонска поп и оперска пејачка, Наде Талевска - Спасовска, на овогодинешниот Макфест се претстави со прекрасната балада „Оваа љубов“. Аранжманот, текстот и музиката му припаднаа на Бобан Василевски, а извонредните вокални способности на Наде дојдоа до израз и не оставија никого рамнодушен. Баладата можете да ја слушнете на јутјуб каналот на SSL продукција.

Коментари