Следно

Две недели после руската вакцина против ковид-19

Многумина се прашуваат што се случува со руската вакцина против ковид-19. Дали е добра? Смее ли да се прими? Што се случува потоа? Еден Американец снимил видео што му се десило откако ја примил вакцината.

Коментари