Следно

Зошто не се варат јајца во микробранова печка!?

Покрај многуте работи кои не се ставаат во микробранове печка и јајцата се едни од тие, особено не живо јајце. Дечкиве тоа го научиле на потежок начин. Погледнете што се случува кога ќе пробате да сварите јајце во микробранова.
 

Коментари