Следно

Мигранти се шверцаат во душек

Да не постоеше видеово, немаше да поверуваме дека мигранти може да се прошверцуваат на овој начин. Секоја чест на автентичноста, душек, фолија, се како што треба за да мислиш дека се работи за обичен душек.

Коментари