Следно

Зошто не се игра пинг понг по дома

Сите се во изолација и им треба некаква занимација. Тоа е разблирливо, но никако немојте да играте пинг понг дома. Зошто? Погледнете во видеото и ќе ви стане јасно.

Коментари