Следно

Пирати од Карибите во изведба на учениците од „Илиа Николовски - Луј“

Ученици од музичко-балетскиот училишен центар „Илија Николовски - Луј“, со помош на нивниот диригент Ле Фи Фи, ја изведоа насловната нумера од „Пирати од Карибите“ онлајн или што би се рекло од дома. Изведбата звучи прекрасно. Погледнете.

Коментари