Следно

Како полицијата во Париз се справува со корона вирусот?

И во Париз, како и кај нас, не сите ги почитуваат препораките за справување со корона вирусот. Полицијата секојдневно патролира и на мегафон им се дере на луѓето кои не почитуваат ред, дисциплина и дистанца од метар и половина додека се во маркет.

Коментари