Следно

Како полесно до работа во Германија!?

Академијата за преквалификација и посредништво за работа во Германија „Војче и синови“, секогаш го следи трендот и побарувањата на граѓаните на Македонија. Поради тоа, во најновата епизода на Фчерашни новости ги поканивме како гости, за да ги кажат своите искуства и совети кои идните македонски работници во Германија би сакале да ги дознаат. Ако си преквалификуван, сакаш да патуваш, да се стекнеш со нови вештини, биди во недела на канал 5 телевизија, во пола осум.

Напомена: Фчерашни новости не посредува за работа во Германија и би ве замолиле да не ни праќате CV.

Коментари