Следно

Што значи влезот во Нато за Македонија!?

Додека сите граѓани на нашата република се прашуваат што точно значи влезот на Македонија во Нато, нашиот репортер Кузман Статива тоа го дознава од прва рака. Што добива, а што губи Македонија?

Дали да се слави Валентајн или Трифун? Познатите полицајци Алфа и Буби спроведоа една несекојдневна акција која ќе ја разреши дилемата околу тоа кој празник е побитен.

За крај, погребот за кој сите молчат. Што погребаа пратениците во изминатата недела и како тоа ќе се одрази на иднината на нашата земја?

Гледајте Фчерашни Новости, во недела 19:30 часот, на Канал 5 Телевизија.

Коментари