Следно

И кој е крив тука!?

Дечки возат на автопат. Одеднаш еден пробува да го претекне камионот пред него, но не гледа дека до него со голема брзина се приближува џип. Џипот пробува да го избегне сударот и поради мокриот коловоз почнува да вози лево-десно. Позади него шоферот не може да сопре и се удира во џипот. И кој е крив сега!?

Коментари