Следно

Докторот кој ги лечи пациентите со танцување

Тони Адкинс е неврохирург кој најчесто работи со деца. Во еден момент сфатил дека освен професионалната работа, мора некако да ги расположи пациентите кои доаѓаат кај него, па почнал да танцува со нив. Од тогаш е познат како Доктор Танц.

Коментари