Следно

Автобус или парна локомотива!?

На улиците во главниот град Скопје, се појави автобус кој не се знае на што точно работи, ама загадувањето кое го прави може да се види и од далеку. Кој ли му дал дозвола да биде во сообраќај, е прашањето што си го поставуваат сите!?

Коментари