Следно

Бугарите нашле начин како да се справат со дрски пациенти

Во последните неколку дена во етерот одекнаа односите помеѓу пациентите и докторите во тетовската болница, каде се разменувале тупаници наместо медицинска помош. Бугарите очигледно тој проблем го решиле уште одамна. Инаку предметот е изборен за студентите од прва година на медицинскиот факултет.

Коментари