Следно

Зошто толку долго време се реконструираат улиците во Скопје!?

Граѓаните на Скопје скоро секогаш се незадоволни од брзината со која се реконструираат улиците во главниот град. Која е причината за толку големо доцнење, не е баш јасна. Можеби градежните работници место да работат експедитивно, го прават ова:

Коментари