Следно

Си мавнаа бокс, а не добија ни жолт картон

Фудбалот порано беше помажествен спорт. Дечкиве си мавнаа по еден бокс и не добија ни жолт картон. Дојде судијата и им рече да се смират. Абе како маалски деца. Другарството е најбитно.

Коментари