Следно

Како да се спаси светското културно наследство во Охрид!?

Охрид е на раб да го изгуби епитетот светско културно наследство од страна на УНЕСКО. Причините за тоа ни се веќе одамна познати, но решението го има само Климче Охридски и тоа е во повеќе чекори.Во период на затишје на слави и верски празници, Обновители се впуштија во нов бизнис. За каков бизнис станува збор, ќе ви изрецитираат самите обновители.Фчерашни успеаја да проследат како поминува тестирањето на способноста и функционалноста на функционерите, а какви оцени добија тие погледнете во епизодата.

Коментари