Следно

Според какви обичаи работи новиот паркинг во Скопје!?

Во новата епизода на Фчерашни новости се враќаат добро познатите „обновители“. Дознајте според какви обичаи работи најдобро опремениот паркинг плац во Скопје и што е потребно за да добиете паркинг место.

Фчерашни дојдоа до ексклузивни инсерти од „Парада на гордоста“. Директно од терен дознајте зошто се прави таа и кој се ќе земе учество во истата.

Менде гибнатиот во нова авантура. Како ќе успее да се снајде овојпат и што ќе научиме од неговата сторија за пчелите.

Недела 19:30 часот. Канал 5 телевизија. Се гледаме.

Коментари