Следно

Зошто Фчерашни новости беа во Охрид!?

Екипата на „Фчерашни новости“ тркна до бисерот на Балканот, Охрид, за да дознае каква мерка презела локалната власт и по кој повод.

Со почетокот на пролетта, освен цвекињата, расцутеа и поетите, а фчерашни не би биле тоа што се ако не дознаат како помина денот на поезијата во Македонија.

Од шокантни вести го имаме анонимниот Ланчо и неговиот гостин во новата епизода на „Македонски аутсајдер“.

Терминот не е мој, ама ни е постојан. Недела 19:30 часот, на канал 5 телевизија.

Се гледаме.

Коментари