Следно

Што се случи со накиснатите документи на СЈО?

Репортерите на Фчерашни Новости неуморно истражуваат на терен и ви ги носат најновите вести од минатата недела. Во новата епизода ќе гледаме:

- Која уметничка инсталација ги привлече странските туристи?
- Кој е новиот гостин во студиото на анонимниот новинар Ланчо Пашазотов?
- Што се случи со накиснатите документи на СЈО?

Недела 19:30 часот. Канал5 телевизија. Се гледаме.


Додека ја чекаме епизодата во недела, Фчерашни може да ги ѕирнете и на фејсбукинстаграм и fn.mk

Коментари