Следно

Им викнале полиција затоа што децата се лизгале на улица

Во Америка некои безосетни соседи кои очигледно немале детство им викнале полиција на дечиња кои се лизгале на улица. Полицајците за среќа биле ок и го решиле проблемот со компромис.

Коментари