Следно

Фчерашни дознава дали во Македонија има радиоактивен отпад

Во најновата епизода „Фчерашни Новости“ откриваат дали во Македонија има радиоактивен отпад.

Алфа и Буби повторно во акција. Каде отиде лентата со бегството на поранешниот премиер Никола Груевски. Како итната помош се снаоѓа со новиот закон за јазиците и многу други досетливи теми. Погледнете ја целата епизода на јутјуб.

Коментари