Следно

Како се преминува пешачки премин во Тетово кога има снег

Граѓаните на Тетово апелираат дека улиците не се ичистени од снег и додека чекаат властите да реагираат, едно детенце си нашло начин како безбедно да ја помине улицата. Дете ако не се снајде, кој.

Коментари