Следно

Како Чарли Чаплин снимал ризични сцени

Во времето на немиот филм немало многу простор за специјални ефекти, па најпознатиот актер од тоа време, Чарли Чаплин, морал да се снаоѓа како знае и умее за ризичните сцени. Кога ќе видиш, баш и не биле нешто ризични.

А еве ја сцената и во филмот:
 

Коментари