Следно

Исплива 244 метри под вода без воздух и постигна нов светски рекорд

Матеус Малина успеа да го скрши светскиот рекорд за подводно пливање без воздух. Тој исплива 244 метри и за 12 метри го победи својот претходен рекорд. Него што плуќа ќе да имаше човеков?

Коментари