Следно

Транспорт на македонски начин

Кој бе ќе плаќа за камион, џабе фрлени пари се тоа. Имам другарче, има пикап, ќе набутаме внатре се, ти ќе лежиш на шкафот и ќе го држиш другиот. Најверојатно така идел муабетот.

Коментари