Следно

Како градот ги решава проблемите на граѓаните

Во скопската населба Пинтија биле поставени нови постојки и тоа на патеката за точаци. Откако граѓаните реагирале дека е тоа погрешно и нема простор каде сега да возат точак, градските власти излегле со решение за проблемот. Досетливо, нема што.

Коментари