Следно

Северно-корејките пејат за некој Игор?

На зимските олимписки игри во Пјонгчанг, Јужна Кореја, на трибините најголем впечаток оставија Северно-корејките и нивното навивање. Може да се слушне како пејат за некој Игор, е сега кој е Игор, само они си знаат, ама напред Игора, Игора.

Коментари

Ептен популар