Следно

Ги искористи ли мега попустите?

Деновиве сите патишта водат до Рамстор Мол. Остануваат уште 3 дена од традиционалната градска шопинг треска - Garage Salе.

Во сите продавници на Рамстор мол во тек се неверојатно ниски цени и попусти до 70%. Веќе осми пат омилениот трговски центар прави чистка и производите се вадат надвор, создавајќи достапност и непосредност со купувачите.

Искористете ја одлична можност за целосно подновување на гардеробата, нова спортска опрема, квалитетни обувки, колекција на модни додатоци, дури и предмети за опремување на домот! Сето тоа по исклучително намалени цени.

Побрзајте на Garage Sale во Рамстор мол. Истиот трае само до недела, 11 февруари

Коментари