Следно

Батето што сакаше да облече тренерки на глава

Сцена драматична. Пољаци нешто се расправаат. Едниот цело време вика „ку*рва, па ку*рва“, а едниот бате се обидува да облече тренерки на глава мислејќи дека се блуза. Тој најубаво си поминува од сите.

Коментари

Ептен популар