Следно

Кенгурите се најголем проблем на велосипедистите во Австралија

Додека кај нас шоферите се најголем проблем на велосипедистите, во Австралија тоа се кенгурите. Ај со шофер некако ќе се разбереш, ама оди на кенгур кажи му дека ти имаш патека тука.

Коментари