Следно

Цел живот погрешно сте правеле палачинки

Кој би рекол дека цел живот сме правеле палачинки на погрешен начин. Додека повеќето ја ставаат смесата внатре во тавчето, момаков ја става на надворешниот дел од тавчето. Нема потреба од превртување и нема да ти паѓа кај стигне.

Коментари