Следно

Фчерашни Новости открива од што се незадоволни македонските таксисти

Фчерашни Новости во најновата епизода ќе ни открие од што се незадоволни македонските таксисти. Што вели македонската дијаспора за случувањата во Македонија. Воедно ексклузивно видео од владиниот портпарол кој ги соопшти најновите одлуки на новата владина седница.

Коментари