Следно

Фчерашни Новости открива како ќе звучат македонските песни ако се смени името

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ можевме да видиме кој се ќе аплицира на фамозниот оглас за копирант во МЕПСО и зошто има толку голем интерес за истата позиција. Фчерашни воедно отидоа во потрага по македонски иноватор, а видовме и како изгледа една неработна акција на администрацијата. За крај, погледнавме и како ќе звучат македонските песни ако се смени името. Целата епизода веќе е достапна на јутјуб. Уживајте.

Коментари