Следно

Фчерашни дознава како изгледа првата неработна акција во Македонија

Нова епизода на најгледаните пародични вести! Во недела, веднаш после ракометот, гледајте ја 18-тата епизода на „Фчерашни новости“. А, во неа:

- Како изгледа првата неработна акција во Македонија?

- Ексклузивен разговор со генијалец заборавен од државата

- Кој сѐ ќе аплицира на огласот во МЕПСО?

Фчерашни новости“ и неделава се во подоцен термин од вообичаеното поради Европското првенство во ракомет. Гледајте ги во недела од 22 часот на „Телма“ и во живо на нивната официјална страница на „Фејсбук“.

Коментари