Следно

НАСА откри македонски звуци кои доаѓаат од Сонцето?

Обсерваторијата на НАСА која го набљудува Сонцето забележа несекојдневен момент. Сонцето испушта звуци кои се предлабоки за човековото уво да може да ги регистрира, меѓутоа кога снимката ќе се убрза се добива нешто несекојдневно.

Коментари