Следно

Колку се реални филмовите базирани на вистинска приказна?

Во Холивуд понекогаш се снимаат филмови кои се базираат на вистинска случка од минатото. Режисерите внимавале до најмала ситница за да се совпадне приказната. Видеово е споредба меѓу извадок од историски запис за случката и како таа била претставена во филмот. Просто неверојатно.

Коментари