Следно

Најчудниот автогол во било кој спорт

Во ракометот не е неочекувано некој да даде гол откако топката ќе се одбие од нечиј газ, но во хокејот е тотално неочекувано. Во случајов пакот се закачи помеѓу пантолоните и дресот на голманот, кој не знаеше каде е и лагано си се намести на гол линијата, со што го внесе пакот во гол. Почуден гол во хокеј до сега немало.

Коментари