Следно

Му го спасила животот во последен момент

Момак имал некакви проблеми и бил видно вознемирен. Сосема случајно покрај него поминувал брачен пар со дете кој увидел дека нешто не е ок со типот. Огромната храброст на девојката и со реакцијата во последен момент успеа да спречи тој да си го одземе животот.

Коментари