Следно

ИКЕА сака да и се измочаш на рекламата

ИКЕА се можеби првите кои сакаат да им се измочаш на рекламата, ама буквално. Нудат попуст на креветчињата за бебиња, ако сопругата е бремена, а единствен начин тоа да го докажете е ако сопругата остави примерок од урината на рекламата.

Коментари