Следно

Зошто не треба да се ставаат електрични каиши на кучињата

Со цел кучињата да ги слушаат своите сопственици, тие им ставаат електрични каиши околу врат. Настрана што делува многу нехумано, момаков решил да испроба како делува еден таков каиш на своја нога.

Бонус видео: Исто таков каиш кој реагира ако кучето лае многу. А што друго да прави куче.

Коментари

Ептен популар