Следно

Полицајци фатени како крадат за време на рација

Мексичката полиција извршила рација во маркет за компјутерска опрема. Но наместо да работат тоа за што се платени од народот, полицајците почнале да крадат мобилни телефони од излозите на маркетот.

Коментари

Ептен популар